Sebra
Her brukte jeg Cutout-filteret i PhotoShop Elements på et totalt mislykket sebra-bilde. Ble det bedre en orginalen - eller synes dere det ble for grapsete?

Litt lei for at sebraen ble så miss. Sebraer er så fine. Denne brukte jeg en halv evighet på å lokke bort til gjerdet - bare for å ta et uskarpt bilde (som så helt OK ut på kameraskjermen). Men jeg vet i det minste hva jeg gjorde feil denne gangen. Jeg skulle gått et skritt bakover og heller klippet ut tett utsnitt etterpå. Tror dette ble nærmere enn Ixus'en fikset.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-11-10 15:37:56
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon IXUS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBrukt Cutout-filteret i PhotoShop Elements
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67040} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Kristoffer R.
hehe... tøft med linjer. Vet ikke om det funket 100% for meg, men ideen var veldig bra. Morsomt hvordan gjerdet og sebraen blander seg sammen etter at du har lagt på filteret.
Daniel Mero R.
Cutout rocker! hehe. Etter min mening ganske greit å bruke når originabilde ikke er så skarpt etc, som i tilfellet her. Fikk en del forskjellige tilbakemedlinger på det en gang selv (bilde nr. 73542). Stilig mønster-greie du fikk ut av det, bra :)
Avsluttet .
cut out er for amatører
Inger-Lise S.
Her likte jeg best v#1,Syns det ble herlig abstrakt der og fargene er jo nydelige!
Likte ikke kommentaren til K.B,men vil ikke starte en diskusjon som er langt unna bildet ditt. Flott dette Caroline! :-)
hilsen Inger-Lise
Caroline M. S.
Takk for kommentarer. Kris - he, he - jeg skjønner hva du mener. Det beste hadde vært om sebra-bildet ble bra i utgangspunktet. Det nest beste hadde vært å mekke på det på frihånd - ikke bruke ferdige filter fra Elements. Men jeg er mega-amatør og kjøpte Elements på lørdag. Jeg antar filter-begeistringen og prøve-ut-lysten avtar etterhvert. ;-)
Kaare Jarl G.
Det er sjelden å se sebraer og gjerder blander seg så fint sammen etter å ha lagt på et filter.
Kaare Jarl
Tom D.
Likte både teknikken og selve bildet.
Fine linjer, og rene klare farger.
Resultatet blir jo kunst !
Kjekt at du også legger inn originalen, slik at vi amatører kan sammenligne før/etter.
Mvh Tom
Avsluttet .
cut out blir alltid bra.
Eskil O.
Likte effekten, fint bilde.

Eskil.
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei Caroline!
Ja nå skjønner du hvordan jeg hadde det da jeg drev på som verst i min ''poster-edges-periode'':-) Her likte eg faktisk best #1;likte denne abstrakte virkningen du har fått til her;så dårlige bilder er aldri så gale at de ikke kan brukes til noe;-)Og her har du virkelig fått det bra til syns jeg,fortsett du ''å leke'' i PS;du har en herlig kreativitet;)Fine linjer og god dybde var det også.
mvh Inger Anne
Bjørn H.
Liker nok V1 og den effekten best her ..

Men er nok usikker på selve motivet ditt .. Gir meg ikke all verden ..

Bjørn :¤
Marthin H.
Underbart mönster rutnett å striper som blir till ett!
Du e flink!
Marthin
Arash Y.
Flott bilde.. :=) likte orginalen best... et flott spill med linjer
mvh
Arash
------
Hans Olav S.
Hei Caroline

Du bør nok lese i brukermanualen til kameraet og se hva nærgrensen for normal ''objektivet'' er. På mitt f.eks. er det 60 cm. Og hvis du absolutt skal ta bilde av noe som er veldig nært så har du jo alltids macro modus hvor du kan gå ganske nær, inntil 5 cm eller noe der omkring, ettersom hva slags kamera du har.

Den effekten der var ganske stilig. Dette er nesten som et slikt optisk bedrag.

Fint at du prøver å gjøre det beste ut av det. Kreativt gjort!

MVH
Hans Olav
Caroline M. S.
Takk for nye kommentarer.

Inger Anne: ja, moro med billedbehandlingsprogrammer. Jeg kommer vel ikke til å ta av helt siden jeg har hatt min periode med Microsoft PhotoDraw. :-)

Hans Olav: He, he - jeg har lest brukermanual til øyet ble sårt og rødt. Nærgrensen til IXUSet er 48 cm og 5 cm på makro. Men det siste er bare skryt! Garantert. Jeg prøvde i juli - tok sikkert 400 mislykkede bilder av rosene i parken. På de beste var det ingen detaljer i kronbladene. På de dårligste ble kun bakgrunnen skarp. IXUSet fungerer nok best på familiebildeavstand (som de fleste/alle pocket-kameraer).

Kaare Jarl: Ekstra takk til deg for morsom kommentar. :-D Jeg har kun sett levende sebra en gang - denne. Og det er vel ikke sikkert jeg kommer til å se en sebra igjen noengang. Kjempefine, fotogene dyr er det i hvert fall og morsomt å se hvor mange likhetstrekk de har med norske fjordninger. Manen som står rett opp, kroppsbygningen og ål over baken og ryggen og i manen. Sebraene er ikke hester - hører til en annen familie. Men både sebraene og fjordingene har noe urhest over seg.
Sidsel A.
Synes # 1 er veldig fin - kreativ. Det ER jo mulig å få noe fint ut av et ikke helt vellykket bilde. Morsomt å plutselig se muligheten i et utsnitt eller en ''vri'' i PS.
mvh Sidsel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu