Liten og Alene...
gikk hun der med raske skritt gjennom en verden i brann. Lite ante hun om at jeg sto og betraktet henne....
Bildet inngår i albumet Mennesker og portretter - Her finner du mine portrettbilder. Du vil også finne situasjonsbilder av mennesker her, der selve handlingen er det viktigste for bildet og ikke personen/e selv. Dersom du skulle finne et bilde av deg selv her, og du finner bildet krenkende, gi meg en melding om det så fjerner jeg bildet straks det er mulig!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-29 21:30:47
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-12-30 14:24:20
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Brennvidde23mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/79s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger279
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230599} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Et kjempeflott bilde med mye himmel og få kjente elementer i siluett. Dett fungerer veldig bra med et unntak:
Jeg ville ha kuttet bort skyene øverst, dvs at jeg synes himmelen bør være såpass høy så det riktige vil vel bli å klone bort skyene.

Ellers et topp bilde.

mvh arild
Anne-Lise S.

Hei Arild! Jeg var litt i tvil om de skyene selv. Jeg ønsket å ha himmelen høy, og har allerede beskjært litt i øvre kant. Nedre del av bildet og sidene er slik bildet ble tatt. Grunnen til min tvil om skyene er at de på sett og vis skaper en kontrast til resten av bildet, og samtidig har det noe med variasjonen i fargene å gjøre. Men samtidig blir det noe ... som ikke stemmer helt med å ha dem der. Det er vel noe med roen i bildet som forsvinner. Ergo så har de skyene vært et vurderingstema, og nå har jeg fått samme tanker fra deg. Ergo så prøver jeg en cloning! :-) Tusen takk!

Anne-Lise
Avsluttet .

Hei igjen
Det har noe med rendyrkelse når jeg mente at skyene måtte bort. Med det mener jeg at et slikt motiv hvor alt er i en siluett så nesten forventes det at det resterende skal være like monotont, men i farver.

Klart at ''regelen'' er til for å brytes:). Jo jeg synes det ble mye bedre med ren og pen himmel.

mvh arild
Anne-Lise S.

Ja, der var ordet: Rendyrkelse. Det er det jeg mente da jeg brukte ordet ''ro'' i bildet. Ble mye mer fornøyd med bildet nå, så det hjelper med flere øyne som ser! Det er ikke som ordtaket ''dess flere kokker, dess mer søl'', selv om selvfølgelig det også kan skje når meningene er like delte som baken! :-) Takk igjen!

Anne-Lise
Marit O.

Fint dette, versjon 2 ble mye bedre men opplever en del støy og hallo/ glorie som du kunne jobbet litt mere med???
Mvh Marit
Anne-Lise S.

Tja, du har kanskje rett i det med hallo og glorie, Marit? Jeg har tonet ned bildet og bluret det litt for å få frem en enda mykere stemning, og fargespaken er dratt ned ift hvordan det var, men mulig det likevel er noe her fra oppskarpinga... Takker for observasjonen og tipset! :-) Forresten ang. støy så er det nok litt ift at det er i skumringa, det begynner å bli mørkt og som nevnt bruker jeg håndholdt kompakt.

Anne-Lise
Marit O.

Da har vi nok svare der ang.støy :) Så ikke det ang.kamra min feil :)
Anne-Lise S.

Neida, det gjør ingenting, Marit! Kan ikke få med seg alt heller! ;-) Dessuten er det mulig å gjøre noe med støy i fotoprogram, om enn det ikke er alle bilder det er mulig å bli kvitt all støy på.

Anne-Lise
Helge R.

Vi er små mennesker
i en stor verden
fargerike
i en regnbue
som overstrømmer oss
med kjærlighet
lys bare lys

Takk for mange gode opplevelser i året som gikk, gode fotoønsker for 2007 hilsen
:)Helge
hilde b l.

Flott bilde. Liker veldig godt det enkle uttrykket, herlig farge mot siluettene gir en svært behagelig stemning. Liker versjon 2 best. Fin bruk av bildeflaten, synes det var fint at himmelen har fått så stor plass.
Bra.

-hilde b
Rune S.

Stilrent, vakkert og symbolskt! Bra gjort med håndholdt kompaktkamera. Hadde blitt ennå litt bedre med litt støyfjerning på himmelen, synes jeg!

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Hallo! Hjertelig takk for både lyriske og gode kommentarer! Har forsøkt meg på litt støyfjerning på himmelen, og synes det ble ganske bra. V3 er en absolutt forbedring av V1, takket være gode tips her! 1000 takk! :-)

Anne-Lise
Inge S.

Hei.
V3 og takk for det:-) Det ble renere og finere å betrakte.
Fint utsnitt og gode farger.

Mvh Inge
Anne-Lise S.

Takk for det, Inge! :-) Renere og finere! Enig!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu